VORES PIGER

Ingen billeder af pigerne?    Hvorfor ikke?

Her er en kort historie for at forklare dig hvorfor vi ikke viser billeder her på vores hjemmeside af de 25 dejlige piger som skiftevis arbejder på Madame Amour.

~ Her er historien om vores danser “Alexis” som er 21 år og fra København ~

Din morgen kaffe er lige blevet færdig og du bukker dig ind over køkkenbordet og noget fanger dine øjne, fra køkkenvinduet kan du se “Alexis”, det er naboens datter der kommer hjem. Oh my! Du kan se hendes små stramme blå cowboy shorts og hendes lange flotte ben, hendes skinnende røde højhælede sko og for at toppe op, på dette syn for guder, har hun en hvid næsten helt gennemsigtig top på, som perfekt understreger hendes flotte faste bryster.

Mens du kigger ud af vinduet, tænker du! hvor har hun dog været i nat?

Din kone træder ind i køkkenet og du kommer straks tilbage til dagens rutiner…”Godmorgen skat, vil du have en kop kaffe?”

Som dagen skrider frem og aftenen falder på, synet af “Alexis” fra i morges hænger stadig ved, men nu er det tid til en tur ud med kollegaerne til en fadøl og en af dine kollegaer foreslå i skal have en fyraftens Øl på Madame Amour i Istedgade, der kommer han tit og det er afslappet og der er altid godt selskab.

Da i ankommer til Madame Amour finder i hurtigt et bord foran scenen, og på scenen ligger hun, den vidunderlige “Alexis” helt nøgen og bare smiler til dig, mens hun sender dig et flirtende blik. Efter hendes optræden kommer hun hen til dig og hvisker dig i øret om i skal gå lidt mere privat…..

Pointen af historien: “Alexis” hedder i virkeligheden ikke “Alexis” og hun foretrækker at hendes billeder ikke bliver lagt på internettet, hun og resten af pigerne på Madame Amour, har også et “privatliv” hvor de også bare er naboens datter, og de vil gerne kunne udleve deres drømme om natten, uden alle ved hvad de får de sene nattetimer til af gå med.

Det respekterer vi selvfølgelig.

 

download button